Forvis Mazars är ett ledande, globalt nätverk för professionella tjänster som verkar under ett gemensamt varumärke. Nätverket består av enbart två medlemmar, Forvis Mazars, LLP i USA och Forvis Mazars Group SC, och är ett internationellt integrerat partnerskap verksamt i över 100 länder.

Med en historia som sträcker sig över mer än 100 år är Forvis Mazars en naturlig förlängning av båda företagens arv. Kärnan i vår verksamhet är vårt engagemang för att erbjuda en oöverträffad kundupplevelse som känns rätt, personlig och naturlig. Som ett nätverk med enbart två medlemsföretag kan vi agera snabbt för att leverera konsekventa och smidiga lösningar inom revision, skatt och rådgivning till kunder över hela världen.

Med en djup förståelse för våra kunders branscher vill vi leverera insikter, expertis och skräddarsydda lösningar. Vårt team består av 40 000+ experter som genom erfarenhet och kompetens hjälper företag och organisationer av alla storlekar, både lokalt och globalt, nu och i framtiden.

I Sverige är vi ca 250 medarbetare på lokala kontor runt om i landet som varje dag arbetar för att hjälpa våra kunder, stora som små, att möta framtidens utmaningar.

250

Anställda i Sverige

8

Kontor i Sverige

Lediga tjänster

Några av våra affärsområden

Revision

Vi på Forvis Mazars tror på revisionen som avgörande för den ekonomiska grunden i en rättvis och välmående värld. Revision har varit och är fortfarande hjärtat i vår verksamhet.

Läs mer

Skatt

Alla våra skattejurister besitter i grunden en gedigen erfarenhet av att arbeta med ägarledda företag, ägarplanering och omstruktureringar.

Läs mer

Hållbarhet och ESG

Hållbarhet är inte bara en miljöfråga, det är en affärsfråga för seriösa företag som ser sin del i ansvarskedjan och vill agera därefter.

Läs mer