>

Careers at Forvis Mazars in Sweden

Din utbildning och utveckling

Välkommen till en organisation som satsar på din utveckling och framgång!

Som nyanställd på Forvis Mazars går du en introduktionsdag tillsammans med våra andra nyanställda, denna hålls två gånger om året. Som medarbetare erbjuds du och uppmuntras till att styra din egen utveckling i den riktning du önskar, utöver utbildningar som syftar till detta kommer du även ha regelbundna avstämningar och årliga medarbetarsamtal för att diskutera din utveckling.

 

Vi erbjuder även variation i uppdrag och arbetsuppgifter så att du kan utvecklas i den riktning du önskar.

 

 

 

 

Vill du nå ditt karriärmål och bli auktoriserad revisor?

På Forvis Mazars har vi en gedigen utbildningsplan som är godkänd av RI, med både interna och externa utbildningar som täcker allt du behöver för att lyckas. Vi sätter vår personal i centrum och erbjuder möjligheten för dig som anställd att skriva FARs kunskapstest under år tre och auktorisationsprov efter fem till sex år.

 

Hos oss har du möjlighet att utvecklas tillsammans med medarbetare som börjar samtidigt som dig. Vi tror på en lärande organisation där våra utbildningar leds av kunniga medarbetare inom byrån. Längst vägen har du också en fadder under din första tid och en gruppchef som stöttar dig på din resa till auktoriserad revisor.

 

Utöver utbildningar erbjuds du också:

– arbete som revisor i mindre uppdrag eller som en del av ett större team
– att efterhand ta fullt produktionsansvar för mindre uppdrag
– successivt ta på dig rollen som produktionsansvarig med teams
– möjligheten att som auktoriserad revisor vara påskrivande i egna uppdrag, eller bli produktionsansvarig i större uppdrag.